Onze werkwijze

Onze mensen zijn vanuit onze bedrijfsfilosofie gewend om samen te werken en in teamverband resultaten te boeken. Ook in uw organisatie zullen zij uitstekend in staat zijn om samen met uw medewerkers de processen in juridische zin naar een hoger plan te tillen. Wij zijn er op gericht om de interne kennis binnen uw organisatie te verhogen, zodat de organisatie, na afronding van onze opdracht, in staat is zonder de inzet van een inhouse jurist te handelen.

Onze zeer ervaren juristen analyseren uw vraag en/of behoefte en zorgen ervoor dat de gevraagde taak op kwalitatief hoog niveau wordt uitgevoerd. Wij schuiven niet met cv’s, want onze juristen zijn ‘gewoon’ bij ons in dienst en wij kennen elkaars kwaliteiten als geen ander. Als wij niet het juiste specialisme in huis hebben, zullen we u nee verkopen. Het doel van uw opdracht en het te bereiken resultaat staan centraal en niet onze afzet van uren. 

Als u uw vraag of behoefte met ons deelt, gaan wij aan de slag om u een voorstel te doen voor een geschikte kandidaat. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met deze collega. Mocht u op ons voorstel ingaan en onze jurist gaat voor u aan de slag, dan zullen wij gedurende de inzet blijven monitoren of de gewenste doelen worden behaald.

“Samenwerken zit ons in de genen”.

Footer Ij