In-house jurist

U bent op zoek naar een in-house jurist die u volledig ontzorgt. Mogelijk heeft u een tijdelijk capaciteitsgebrek (door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof) of heeft u een specifieke opdracht voor een jurist die in-house, al dan niet samen met uw medewerkers, kan zorgen voor optimalisatie van een aantal (juridische) processen.


Gespecialiseerde in-house jurist

In beide gevallen moet u er op kunnen vertrouwen, dat de ingehuurde jurist daadwerkelijk over de juiste kwaliteiten beschikt om de klus te kunnen klaren. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Al onze juristen zijn gedegen opgeleid, hebben een specialisme en veelal een achtergrond in de advocatuur of werkervaring opgedaan op een advocatenkantoor.


Senior in-house jurist

Wij garanderen onze kwaliteit door onze werkwijze. Bij aanvang bespreekt een senior-jurist met u de wens en de opdracht. Vervolgens zoeken we de jurist die het beste bij uw opdracht past. Gedurende de inzet wordt deze jurist, anders dan bij sommige andere detacheerders, begeleid door de senior-jurist. Daarnaast zal deze senior-jurist op regelmatige basis het verloop van de opdracht met u evalueren. Bij ons staat de opdracht en het doel van de opdrachtgever centraal en niet de inzet van uren. U wordt volledig ontzorgd.

Footer Ij