Jurist on demand

U bent op zoek naar een jurist, die op afstand een of meer dossiers voor u behandelt. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij vangen bijvoorbeeld een (onverwachte) instroom van dossiers op, verhelpen een (tijdelijke) onderbezetting of werken een achterstand weg. U verstrekt aan ons het dossier en wij leveren aan u verzendklare conceptstukken of conceptbrieven.


Gespecialiseerde jurist on demand

Bij een jurist on demand moet u er op kunnen vertrouwen, dat de ingehuurde jurist daadwerkelijk over de juiste kwaliteiten beschikt om de klus te klaren en zelfstandig, zonder uw mensen, dossiers kan behandelen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Al onze juristen zijn gedegen opgeleid, hebben een specialisme en veelal een achtergrond in de advocatuur of werkervaring opgedaan op een advocatenkantoor.


Senior jurist on demand

Bij onze juristen on demand garanderen wij onze kwaliteit door onze werkwijze. Bij aanvang bespreekt een senior-jurist met u de wens en de omvang van de opdracht. Bij on demand opdrachten is het van belang de verwachtingen over en weer helder te krijgen. Vervolgens zoeken we de jurist die het beste bij uw opdracht past. Deze jurist verricht de werkzaamheden op ons kantoor en wordt daarbij begeleid door een senior-jurist. Daarnaast zal deze senior-jurist de inzet van onze jurist on demand met u evalueren.

Footer Ij